ua en ru

У Донецьку через обстріли знищено 4 будинки, постраждав університет і прокуратура, - мерія

У Донецьку 14 серпня артобстрілів зазнали шість районів і місто Моспіно, у результаті попадання снарядів повністю зруйновані чотири житлових будинки, постраждали гаражі, покрівлі будинків, будівля Донецького національного технічного університету та прокуратури.

У Донецьку 14 серпня артобстрілів зазнали шість районів і місто Моспіно, у результаті попадання снарядів повністю зруйновані чотири житлових будинки, постраждали гаражі, покрівлі будинків, будівля Донецького національного технічного університету та прокуратури. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"14 серпня артобстрілам піддалися 6 районів Донецька і місто Моспіно, який є адміністративною одиницею Пролетарського району", - йдеться в повідомленні.

Зокрема повідомляється, що повністю знищені будинки: вул. Кримська, 6; вул. Артема, 50; вул. Ванди Васильєвої, 17; вул. Коршунова,16.

У результаті артобстрілу у Ворошиловському районі Донецька була зруйнована стіна головного корпусу Донецького національного технічного університету (вул. Артема, 58) на площі 20 кв. м, вибиті стекла і осколками пошкоджено фасад будівлі.

Крім того, зруйнована стіна Міської прокуратури (вул. Артема, 63) на площі 5 кв. м, вибиті стекла і осколками пошкоджено фасад.

Також повідомляється, що постраждали покрівлі будинків, господарські будівлі, у деяких будинках вибито скло.

Нагадаємо, в результаті артобстрілів в Донецьку за добу загинуло 11 мирних жителів і 8 отримали поранення різного ступеня тяжкості.