ua en ru

У Донецьку через обстріл за попередніми даними загинув мирний житель, - мерія

У Донецьку через обстріл в Київському районі, за попередніми даними, загинув мирний житель.

У Донецьку через обстріл в Київському районі, за попередніми даними, загинув мирний житель. Про це повідомляє прес-служба міської ради Донецька.

"В черговий раз обстрілу піддалися Київський та Куйбишевський райони. Надходять повідомлення про попаданнях снарядів за наступними адресами: вул. Домобудівельна 1 і вулиця Новоросійська 1а. Крім того, не розірваний снаряд знаходиться біля багатоповерхового будинку №39 по проспекту Кремлівському. На даний момент виїхати на зазначені адреси наряди МНС не можуть через безперервні воєнні дії. За непідтвердженими даними, в результаті обстрілу в Київському районі загинув один мирний житель. Інформація уточнюється", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, станом на 18.30 обстановка в Донецьку вкрай напружена. Канонада і звуки вибухів не змовкають у місті протягом всього дня.

При цьому аварійні бригади енергетичних підприємств подали напругу на сьогодні 84 підстанції, яка обслуговують споживачів Ворошилівського та Київського районів, а також дві підстанції у Петровському районі - селище шахти 12.

Крім цього, о 16 годині було відновлено електропостачання Північного водопровідного вузла КП "Донецькміськводоканал". Як зазначається, вузол успішно запущений в роботу, водопостачання Київського району відновлено.

Фахівці ПАТ "Донецькміськгаз" сьогодні вели роботи в мікрорайоні Застанціонний Куйбишевського району. Їм вдалося відновити газопостачання 601 будинку.

Нагадаємо, за даними прес-центру АТО, сили антитерористичної операції відбили новий штурм донецького аеропорту.