ua en ru

У Донецьку через нічний обстріл загинули 4 і поранені 6 мирних жителів, - сайт мерії

У Донецьку через нічний обстріл загинули 4 і поранені 6 мирних жителів, - сайт мерії Джерело фото:twitter.com/Necro MancerEPA

Ніч з 15 на 16 січня у Донецьку пройшла під звуки важкої артилерії, в результаті обстрілу загинули 4 мирних жителів, ще 6 отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні на сайті "Донецької міської адміністрації".

Як повідомляється, в результаті артобстрілу виникла пожежа в одноповерховому складському приміщенні на вул. 23-го Партз'їзду у Петровському районі.

"На місці пожежі виявлено 4 загиблих і 1 постраждалий (в результаті артобстрілу) співробітники складу. Також, за даними швидкої допомоги, ще 5 людей отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості", - сказано в повідомленні.

Також в результаті бойових дій пошкоджено 5 житлових будинків у Київському та Куйбишевському районах міста.

Крім того, знову знеструмлено Північний водопровідний вузол, в результаті чого, як відзначається, у мешканців Київського району можуть бути перебої з водопостачанням.

Станом на 8:00 в Донецьку чутна робота важкого знаряддя.

Нагадаємо, ввечері 15 січня штаб АТО повідомляв про початок обстрілу бойовиками Донецька і Єнакієвого з метою звинувачення Збройних сил України в загибелі мирних громадян.