ua en ru

У Донецьку через бойові дії вчора постраждало 6 осіб, - мерія

У Донецьку через бойові дії вчора, 19 жовтня, постраждало 6 мирних жителів, є руйнування.

У Донецьку через бойові дії вчора, 19 жовтня, постраждало 6 мирних жителів, є руйнування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"За минулу добу в результаті військових дій в місті постраждало 6 мирних жителів. З осколковими пораненнями різного ступеня тяжкості вони були доставлені в медустанови", - йдеться в повідомленні.

При цьому ніч з 19 на 20 жовтня в Донецьку пройшла неспокійно. Поодинокі артилерійські залпи були чутні, за повідомленнями жителів, у багатьох районах. Починаючи з 17:00 і до півночі дії велися в Петровському і Київському районах.

"Внаслідок попадання снарядів зруйновано приватний житловий будинок №115 по вулиці Карнавальної, а також одна трансформаторна підстанція в Петровському районі. У Київському районі повністю знищено приватне житлове будівництво по вулиці Чекаліна 44, постраждали будинку 50 і 52 по проспекту Манежному та два складських приміщення, розташовані за адресою вул. Домостроительная 10", - повідомляє мерія.

Вчора, 19 жовтня, аварійними бригадами зафіксовані численні пошкодження газових мереж. У Київському районі без газу залишилися будинки по пр. Київський 52,60,64, будинки приватного сектору по вул. Океанська 4, 6,8,10, вул. Буслаєва 12а,14, Жмури 15,16 - всього 249 будинків. У Петровському районі по вул. Алеутська 34, Сафонова 30, Кирпичнозаводская 2.

Станом на 9:30 20 жовтня обстановка в Донецьку залишається напруженою. У північній частині міста чути потужні постріли з великокаліберних гармат і вибухи.

Системи життєзабезпечення міста і громадський транспорт працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, вчора мерія повідомляла, що в місті не змовкають звуки пострілів.