ua en ru

У Донецьку бойовики захопили будівлі "Донецькгормашу" та "Донецьктеплокомуненерго", - МВС

У Донецьку бойовики захопили будівлі "Донецькгормашу" та "Донецьктеплокомуненерго", - МВС Джерело фото:EPA
У Донецьку бойовики захопили будівлі заводу "Донецькгірмаш" і КП "Донецьктеплокомуненерго".

У Донецьку бойовики захопили будівлі заводу "Донецькгірмаш" і КП "Донецьктеплокомуненерго". Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

"До міліції надійшли повідомлення про те, що з серпня в м. Донецьку захоплений терористами завод "Донецькгірмаш", а також у вересні в Будьонівському районі бойовики захопили складські приміщення меблевого підприємства", - йдеться в повідомленні.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 341 КК України (захоплення державних або громадських будівель або споруд).

Також повідомляється, що терористи здійснили захоплення комунального підприємства "Донецьктеплокомуненерго" та автотранспорту, який перебував на його балансі. У зв'язку з цим міліція відкрила кримінальні провадження за ст. 341 КК України (захоплення державних або громадських будівель або споруд) і ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене організованою групою або поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або якщо воно завдало великої матеріальної шкоди).

Нагадаємо, вчора в Горлівці бойовики захопили будівлю Пенсійного фонду.