ua en ru

У ДНР заявили, що уламки розбитого на Донбасі Boeing відправлять до Харкова 23 листопада

У ДНР заявили, що уламки розбитого на Донбасі Boeing відправлять до Харкова 23 листопада
У самопроголошеній "Донецької народній республіці" заявили, що уламки розбитого на Донбасі малайзійського Boeing будуть відправлені до Харкова 23 листопада.

У самопроголошеній "Донецької народній республіці" заявили, що уламки розбитого на Донбасі малайзійського Boeing будуть відправлені до Харкова 23 листопада. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДНР,

У ДНР повідомили, що вчора відбувся завершальний етап переговорів між представниками ОБСЄ, Нідерландів і бойовиків щодо транспортування уламків Boeing, що розбився в Донецькій області в липні 2014 р.

"Останньою темою обговорення став маршрут прямування вантажу. Було прийнято рішення, що склад вирушить зі станції Пелагеївський і попрямує в Харків для передачі українській стороні. До станції Ясинувата безпека буде забезпечена силами правоохоронних органів ДНР. Виїзд призначений на неділю о 10.00. Уламки помістили в 11 піввагонів і 1 критий вагон для дрібних фрагментів літака", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, голландські експерти вчора повідомили, що зібрали більшу частину уламків Boeing. Далі уламки і останки жертв планується відправити до Харкова, а потім - в Нідерланди.