ua en ru

У Дніпропетровській області невідомі обстріляли пасажирський поїзд, - ЗМІ

У ніч на 2 червня неподалік від залізничної станції "Слов'янка" у Дніпропетровській області невідомі обстріляли пасажирський поїзд. Про це повідомив представник батальйону "Дніпро", лейтенант міліції Володимир Богоніс, передає "Радіо Свобода".

За даними Богоніса, інцидент стався в 14 км від станції. Зараз представники батальйону "Дніпро" оглядають прилеглу до залізниці лісосмугу в пошуках схованок, у яких можуть перебувати провокатори. Крім того, досліджується можливість потрапляння на територію області якихось незаконних угруповань - поки таких випадків не було.

"Я думаю, це була просто якась провокація. Ніхто не постраждав", - зазначив Богоніс.

Раніше через загрозу захоплення української залізниці членами незаконного угруповання "Донецька народна республіка", "Дніпро" і батальйон територіальної оборони взяли під повний контроль станції Донецької залізниці на території Дніпропетровської області - "Просяна", "Слов'янка", "Добропілля", "Межова" т.п.

Як заявив керівник Штабу національного захисту Дніпропетровської області Юрій Береза ​, головна мета цього - не допустити провокацій, а всі можливі посягання на безпеку людей і країни будуть розцінені як теракт.