ua en ru

У Дніпропетровській обл. прокурор зупинив слідство про підкуп виборців на окрузі № 38, - заступник голови ДнепрОГА

Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Святослав Олійник повідомив, що в Дніпропетровській обл. прокурор Новомосковського району зупинив слідство про підкуп виборців на 38-му виборчому окрузі.

Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Святослав Олійник повідомив, що в Дніпропетровській обл. прокурор Новомосковського району зупинив слідство про підкуп виборців на 38-му виборчому окрузі. Про це він сказав в ефірі "5 каналу".

"Міліція відкрила три провадження за фактом підкупу, у тому числі з фіксацією на відео процесуальним чином цих фактів. Далі, для того, щоб зупинити систему підкупу виборців треба було продовжувати слідчі дії, у тому числі проводити обшуки, вилучати списки і паспортні дані і так далі. Прокурор Новомосковського району, цинічно і зухвало, прямо на документі слідчого органу написав і відмовив у продовженні будь-яких слідчих дій. Саме це призвело до того, що мережа вишикувалася настільки міцною, що ми абсолютно точно маємо спотворений результат волевиявлення - це 38 виборчий округ, я наводжу конкретний приклад. Це зроблено на користь якогось пана Нестеренка, який був колишнім голосую Дніпропетровської ОДА", - заявив Олійник.

Нагадаємо, самовисуванець Вадим Нестеренко обійшов екс-міністра оборони Кузьмука в окрузі №38 у Дніпропетровській обл.