ua en ru

У Дніпропетровській обл. підрозділи міліції переведені в бойову готовність у зв'язку з розшуком інкасатора, підозрюваного у подвійному вбивстві

У зв'язку з пограбуванням інкасаторської машини 15 липня, у Дніпропетровській області проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розшук і затримання втікача інкасатора. У зв'язку з проведенням таких заходів, всі підрозділи силовиків і правоохоронців знаходяться в стані бойової готовності. Про це заявив начальник прес-служби УМВС у Дніпропетровській області Олексій Щербатов, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, на ключових стаціонарних постах ДАІ, співробітники Державтоінспекції в касках і бронежилетах проводять ретельну перевірку документів і в разі потреби - огляд транспортних засобів.

"У Дніпропетровській області проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розшук і затримання втікача інкасатора. Враховуючи, що він озброєний, всі підрозділи переведені в повну бойову готовність. На постах працівники ДАІ зупиняють і можуть проводити огляд транспорту. Сподіваємося, що громадяни з розумінням поставляться до ситуації, що склалася", - сказав Щербатов.

Читайте також: МВС обіцяє винагороду за інформацію про підозрюваного.