ua en ru

В Дніпропетровській обл. з гранатомета розстріляли інкасаторське авто, 4 загиблих

В Дніпропетровській обл. з гранатомета розстріляли інкасаторське авто, 4 загиблих Джерело фото: Комсомольская правда/Юрій Зіненко

На відстані 500 метрів від знака Дніпропетровська область скоєно напад на машину інкасаторів, пошкоджений автомобіль був знайдений на території Царичанського району, є жертви. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

30 жовтня в 00:10 в чергову частину Царичанського райвідділу міліції від співробітників УДСО Дніпропетровської області надійшло повідомлення про те, що недалеко від с. Ляшківка на території Царичанського району зник зв'язок з інкасаторським автомобілем одного з комерційних банків, який перевозив гроші.

У результаті виїзду на місце в кюветі було знайдено згорілий автомобіль Volkswagen Т-5, у якому знаходилися 3 обгорілих тіла, у водійських дверей - тіло ще одного чоловіка. Серед загиблих 2 співробітники УДСО та 2 інкасатори банку.

При обстеженні на кузові автомобіля встановлено численні механічні пошкодження з усіх сторін, які характерні для пострілів з гранатомета. Сейф у вантажному відсіку автомобіля відкритий, гроші відсутні. Сума збитку встановлюється.

На території Дніпропетровської та Полтавської областей введений план "Сирена". Вживаються заходи щодо встановлення обставин злочину та затримання нападників.

За даним фактом слідчим відділом Царичанського райвідділу міліції внесено відомості в ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за п.6 п.12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 17 липня у Харкові невідомі ввечері скоїли напад на групу інкасаторів, у результаті чого один інкасатор загинув. Міліція тоді оголосила винагороду в 1 млн грн за інформацію про нападника на інкасаторів у Харкові.

В Дніпропетровській обл. з гранатомета розстріляли інкасаторське авто, 4 загиблих