ua en ru

У Дніпропетровську завершився open-air фестиваль The Best City.UA-2013

В Дніпропетровську завершився open-air фестиваль The Best City.UA-2013. Другий міжнародний український музикальний фестиваль The Best City.UA-2013 зібрав більше 70 тисяч глядачів з усієї України та гостей з більше 10 країн світу. 

В Дніпропетровську завершився open-air фестиваль The Best City.UA-2013. Другий міжнародний український музикальний фестиваль The Best City.UA-2013 зібрав більше 70 тисяч глядачів з усієї України та гостей з більше 10 країн світу. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

Один з найбільших у Європі - український музичний фестиваль - The Best City-2013 відкрився з реєстрації нового рекорду України на найчисленнішу колону мотоциклістів. Участь в зльоті взяли байкери з 8 країн світу, та з 10 регіонів України, всього - 1 тис. 540 байкерів.

Фото: The Best City.UA-2013

На сценах фестивалю виступили "ТНМК", "Воплі Відоплясова", "Нічні Снайпери", Guano Apes, Hurts, LUMIERE, Kozak System, "Дельфин", "Би-2", "Ленинград", "Мумий Тролль", "Мотор'ролла", Lacuna Coil, "Сплін", і легенда світової музики - Scorpions. Учасники легендарної німецької рок-групи Scorpions» відзначили, що їм приємно повертатися в Україну. "Ми дуже раді знову бути в Україні. Раді бачити ті великі зміни, які відбулися з народом, починаючи з розпаду СРСР. Ми приїжджали в Україну багато разів, нам приємно повертатися в цю країну. Зазначимо високий рівень цього фестивалю. І ми дуже хочемо порадувати вас своєю присутністю", - зазначили музиканти.