ua en ru

У Дніпропетровську проходить музичний фестиваль The Best City.UA-2013

У Дніпропетровському заміському парку "Новоселиця" вчора стартував міжнародний музичний фестиваль The Best City.UA-2013.

У Дніпропетровському заміському парку "Новоселиця" вчора стартував міжнародний музичний фестиваль The Best City.UA-2013. Фестиваль відкрився з реєстрації рекорду України на найчисленнішу колону мотоциклістів.

Фотогалерея "Фестиваль The Best City.UA-2013 у Дніпропетровську"

Опівдні з фестивального причалу Дніпропетровська стартувала колона байкеров на чолі з віце-прем'єром України, главою оргкомітету фестивалю The Best.City.UA-2013 Олександром Вілкулом.

Напередодні до Дніпропетровська прибули всі артисти першого фестивального дня. Правда, негода втрутилася в плани груп Guano Apes і Hurts, авіарейси яких були перенесені через сильні зливи в Європі.

Музична програма фестивалю відкрилася концертами молодих рок-груп на сцені New Live Stage. Протягом трьох днів, на чотирьох сценах фестивалю виступлять більше 120 артистів з України, Росії, Німеччини, Італії і Великобританії.

У заміському парку "Новоселіця", виступлять 15 популярних артистів з України, Європи і Росії: Scorpions, Hurts, "Мумій Тролль", Guano Apes, Enter Shikari, Lacuna Coil, "Ленінград", "Сплін", "Бі-2", "Нічні снайпери", "Дельфін", "ВВ", Kozak System, ТНМК і "Моторолла".