ua en ru

В БПП заявляют, что не обсуждали вопрос назначения Садового первым вице-премьером

В БПП заявляют, что не обсуждали вопрос назначения Садового первым вице-премьером Джерело фото:twitter.com/Новости Украины
У фракції "Блоку Петра Порошенко" не обговорювалося питання пропозиції меру Львова, лідеру об'єднання "Самопоміч" Андрія Садового стати першим віце-прем'єр-міністром України.

У фракції "Блоку Петра Порошенко" не обговорювалося питання пропозиції меру Львова, лідеру об'єднання "Самопоміч" Андрію Садовому стати першим віце-прем'єр-міністром України. Про це повідомив народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенко " Сергій Лещенко в соцмережі Facebook.

"Хотів би внести ясність. На фракції "Блоку Порошенко" питання пропозиції Садовому стати першим віце-прем'єром не обговорювалося і жодного рішення з цього приводу не приймалося. Тому сказане в заяві ніяк не ідентифікованого "керівництва фракцій "Народний фронт" і "Блок Петра Порошенко" є особистою ініціативою невідомих нам фізичних осіб", - написав Лещенко.

Нагадаємо, сьогодні вранці було оприлюднено спільну заяву фракцій "Блок Петра Порошенко" і "Народний фронт", де пропонувалося призначити Андрія Садового на посаду першого віце-прем'єр-міністра.

Пізніше сам Садовий заявив, що не має наміру йти з посади міського голови заради посади віце-прем'єр-міністра в новому Кабміні. истров України.