ua en ru

В БПП розраховують, що майбутні фракції 14 листопада парафують проект коаліційної угоди

В БПП розраховують, що майбутні фракції 14 листопада парафують проект коаліційної угоди
У партії "Блок Петра Порошенко" розраховують, що майбутні фракції 14 листопада, в п'ятницю парафують проект коаліційної угоди.

У партії "Блок Петра Порошенко" розраховують, що майбутні фракції 14 листопада, в п'ятницю парафують проект коаліційної угоди. Про це перед початком консультацій представників майбутніх фракцій заявив голова партії БПП Юрій Луценко, передає прес-служба партії.

"Ми розраховуємо, що в п'ятницю фракції парафують проект коаліційної угоди і запропонують її обраним народним депутатам. Наше ключове завдання - завершити цей етап роботи, отримати під проектом підписи уповноважених представників фракцій для того, щоб в перший день роботи парламенту народні депутати могли поставити під коаліційною угодою свої підписи", - заявив Луценко.

Крім цього, він повідомив, що поки кадрові питання на порядку денному не стоять.

"Згідно з процедурою, визначеною Конституцією, на посаду прем'єр-міністра буде внесена кандидатура Арсенія Яценюка, і вже потім він запропонує Раді коаліції, а потім - і всієї коаліції своє бачення персонального складу уряду. Можливо, на тому етапі і відбудуться дискусії навколо певних пропозицій", - зазначив Луценко.

За його словами, кандидатура прем'єра об'єднує всі фракції коаліції, і зараз триває робота над змістом реформ нової влади.

Нагадаємо, члени робочої групи з узгодження тексту коаліційної угоди планують остаточно узгодити між собою текст у п'ятницю, 14 листопада.