ua en ru

В боях під Маринівкою загинули 2 українські військові та 20 отримали поранення, - штаб АТО

У ході бойових дії між бойовиками та силами АТО під Маринівкою Донецької обл. загинули два українські військові та 20 отримали поранення.

У ході бойових дії між бойовиками та силами АТО під Маринівкою Донецької обл. загинули два українські військові та 20 отримали поранення. Про це повідомив речник штабу АТО Владислав Селезньов в ефірі "5 каналу".

За його словами, біля Маринівки в районі переправ бойовики 4 рази намагалися здолати позиції українських військових. У ході боїв сили АТО знищили 3 танки та 2 БТР терористів. Втрати бойовиків уточнюються.

"Нажаль, ми також маємо втрати: 2 військовослужбовці загинуло, що 20 отримали поранення. Бойовик не припиняю тиснути на сили АТО. У тому числі (ведуться ) мінометні обстріли в сторону луганського аеродрому", - повідомив Селезньов.

Нагадаємо, раніше сьогодні народний депутат України Олег Ляшко на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив, що в результаті обстрілу бойовиками сил антитерористичної операції вбито 9 військовослужбовців 72-ї бригади і 20 поранено.