ua en ru

У лікарнях Києва залишаються 6 учасників Євромайдану, з них 3 - у психлікарні, - КМДА

У лікарнях м. Києва на сьогоднішній день залишаються шість учасників масових акцій протесту в центрі столиці, троє з них проходять лікування в психіатричній лікарні.

У лікарнях м. Києва на сьогоднішній день залишаються шість учасників масових акцій протесту в центрі столиці, троє з них проходять лікування в психіатричній лікарні. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі департаменту охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"На сьогоднішній день шість людей залишаються на стаціонарному лікуванні. З них троє перебувають у психіатричних лікарнях. У них різні психічні проблеми, параноїдні розлади. Ще у двох людей проблеми легеневі - у одного туберкульоз, у другого ускладнення в результаті пневмонії. Ще один потерпілий з опіками, які він отримав ще в лютому. Його вилікували і виписали. Зараз він повернувся в лікарню для проходження планового лікування", - повідомили в КМДА.

Також у прес-службі повідомили, що на даний момент до лікарів "швидкої" вже припинили звертатися за медичною допомогою учасники масових акцій у Києві.

Зазначимо, згідно з інформацією на сайті КМДА, в останній раз лікарі надавали медичну допомогу активісту Євромайдану 21 травня.

Як раніше повідомлялося, в цілому за період з 10:20 18 лютого 2014 р. до лікарів "швидкої" по медичну допомогу звернулося 2024 учасника масових заходів у центрі столиці.