ua en ru

У Білгороді при стрільбі загинули четверо чоловіків віком від 28 до 45 років і дві дівчини 14 і 17 років

У Білгороді в результаті стрілянини в центрі міста загинули четверо чоловіків віком від 28 до 45 років і дві дівчини 1996 і 1999 років народження. Про це повідомляє прес-служба головного управління Міністерства внутрішніх справ Росії з Бєлгородської області. Одна з дівчат була поранена і померла в лікарні.
В даний час співробітники поліції проводять заходи щодо затримання підозрюваного в скоєнні цього злочину.
Нагадаємо, сьогодні вдень невідомий зайшов у магазин "Полювання", де через деякий час розстріляв трьох продавців. Потім чоловік вийшов з магазину і на вулиці застрелив двох перехожих, серед них була 14-літня школярка. Ще одна дівчина була поранена і доставлена в реанімацію, де згодом померла.

Після стрілянини на вулиці зловмисник сів в автомобіль BMW X5 і сховався з місця події. В рамках оперативно-розшукових заходів правоохоронних органів знайшли автомобіль, кинутим у сусідньому кварталі. Стрілянину підозрюваний вів з мисливської рушниці, в машині зброю не знайшли.

За фактом події порушено справу за ч.2 ст.105 кк РФ (вбивство двох і більше осіб).
Пізніше була встановлена особа підозрюваного - це раніше судимий і звільнився в 2012 р. місцевий житель 1981 року народження. В рамках кримінальної справи був проведений огляд квартири батька підозрюваного, в якій жив стрілок. В рамках заходу було виявлено сейф, де раніше зберігалося мисливську рушницю, що, ймовірно, є знаряддям вбивства. Зброя зареєстровано на ім'я батька підозрюваного.

За даними поліції, в даний час підозрюваний блокований у нежитловому приміщенні на околиці міста.
У місті 23 і 24 квітня 2013 р. оголошений траур.

Читайте також: Стрілянина в Бєлгороді, загинули 6 людей (фото, відео)