ua en ru

В АПУ вважають, що Мінекономіки узурпувало контроль у сфері держзакупівель

В АПУ вважають, що Мінекономіки узурпувало контроль у сфері держзакупівель
В Адміністрації Президента України вважають, що Міністерство економічного розвитку і торгівлі України узурпувало контроль у сфері державних закупівель.

В Адміністрації Президента України вважають, що Міністерство економічного розвитку і торгівлі України узурпувало контроль у сфері державних закупівель. Про це в ході брифінгу заявив заступник глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні відбулася складна ситуація щодо державних закупівель в Міністерстві економічного розвитку. Мінекономрозвитку своїм наказом від 19 жовтня узурпувало функцію (контролю, - ред.) у сфері державних закупівель. Мова йде про виконання Мінекономіки функцій моніторингу", - заявив Шимків.

За його словами, в АПУ очікують зміни Кабінету міністрів після формування нової Верховної Ради, щоб врегулювати проблему з моніторингом держзакупівель.

Нагадаємо, Шимків прогнозує реалізацію пілотного проекту по впровадженню електронних торгів у системі держзакупівель України в грудні 2014 р.