ua en ru

В.Антонов: Офіційно "про продаж СК "Універсальна" ми не заявляли"

Коментуючи повідомлення у пресі про можливість продажу страхової компанії "Універсальна" голова наглядової ради СК Віталій Антонов зазначив в коментарі РБК-Україна, що "офіційно про продаж СК "Універсальна" ми не заявляли".

"Хоча "Універсальною" сьогодні вже цікавляться і пропозиції про її купівлю нам поступали. Але якщо ми приймемо рішення про продаж, то будемо робити це відповідно до усіх процедур, публічно і прозоро", - сказав В.Антонов.
Він наголосив, що сьогодні СК "Універсальна" є одним із ключових гравців страхового ринку. "Це велика компанія з розгалуженою мережею філій та точок продажу. Це прозора і консолідована компанія, у якій усі процедури та бізнес-процеси відбуваються за міжнародними стандартами. Зрештою, це перша компанія страхового ринку України, яка почала робити міжнародний аудит, і це перший вітчизняний страховик, акції якого почали котуватися на українській фондовій біржі. Сьогодні компанія, незважаючи на продовження рецесії у фінансовому секторі, працює ефективно і з прибутком", - підкреслив голова наглядової ради "Універсальної".