ua en ru

В Алушті в результаті ДТП загинув чоловік, його донька отримала серйозні травми

В Алушті в результаті ДТП загинув чоловік, його донька отримала серйозні травми. Про це повідомляє прес-служба ДержНС України.

Так, 3 серпня 2013 р. о 3:35 до служби порятунку м.Алушта надійшло повідомлення про ДТП на трасі Харків-Сімферополь-Ялта (696 км). По прибуттю на місце події рятувальниками було встановлено, що за межами дорожнього полотна в кюветі знаходиться вантажний автомобіль Renault Magnum з причепом.

Унаслідок ДТП водій (чоловік 1971 р.н., мешканець м. Запоріжжя) помер від отриманих травм на місці, при цьому він був заблокований у кабіні. Його донька (2000 р.н.) при ударі вилетіла з автомобіля, отримала серйозні травми та була госпіталізована до Алуштинської міської лікарні з попереднім діагнозом: забій грудної клітини, тупа травма живота, забій хребта, численні переломи.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту провели деблокацію загиблого водія з автомобілю. На місці працюють три бригади "Кримтролейбусу", проводяться роботи по відновлюванню контактної мережі. Рух на даній ділянці траси не припинявся.

Читайте також: У Запорізькій області в ДТП загинули троє громадян Росії

Проводиться розслідування обставин події.