ua en ru

В аеропорту "Київ" з квітня 2012 р. запрацює новий термінал пропускною здатністю 550 пас./год., - Попов

Новий термінал аеропорту "Київ" (Жуляни) прийме перших пасажирів у квітні 2012 року. Пропускна здатність терміналу 550 пас./год. Також буде завершено будівництво нової під'їзної дороги, яка зробить його транспортне сполучення з центром міста ще швидшим та зручнішим. Про це сказав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, повідомляє прес-служба КМДА..
Також він зазначив, що аеропорт "Київ", від якого до центру міста всього 8 км, уже завершив реконструкцію аеродромної частини та щоденно приймає регулярні внутрішні та міжнародні авіарейси, польоти бізнес-авіації.
За словами голови КМДА, сьогодні значну увагу прикуто не лише до реконструкції чи будівництва сучасних транспортних розв'язок, а в першу чергу - до операційного управління потоками транспорту, підвищення комфорту пасажирських перевезень у місті під час Євро-2012. З цією метою у КМДА вже вирішено питання доставки вболівальників від аеропорту "Бориспіль" до НСК "Олімпійський", офіційної фан-зони, центру міста, вирішено питання роботи транспорту загального користування в 1,5 км зоні, визначено режим роботи станцій метрополітену біля фан-зони, вхід на які обмежується (припиняється) після закінчення матчу та інших заходів, а також у випадку виникнення позаштатних ситуацій (раптова зміна погодних умов тощо).
Також Олександр Попов зазначив, що Київ готовий продовжити роботу з УЄФА із запровадження "комбі-квитка" на час проведення Євро-2012.
"Ми чекаємо офіційної пропозиції від УЄФА з цього питання", - сказав голова КМДА. Він додав, що Київською міською державною адміністрацією буде вжито усіх необхідних заходів задля забезпечення комфорту киян та гостей столиці, які перебуватимуть у місті під час проведення матчів чемпіонату.