ua en ru

Аеропорт "Бориспіль" у червні відкриє до 20 нових рейсів

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" у червні 2014 р. планується відкрити до 20 нових рейсів.

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" у червні 2014 р. планується відкрити до 20 нових рейсів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту.

У червні 2014 р. в міжнародному аеропорту "Бориспіль" планується збільшення кількості міжнародних рейсів, які з'єднують Київ і країни Європи і Азії.

За прогнозами, показник вильотів літаків за поточний місяць збільшиться на 6% порівняно з травнем 2014 року.

"Так, із головних повітряних воріт України авіакомпанією Ellinair вже встановлено авіасполучення з грецьким островом Корфу. C 22 червня повітряне судно Boeing 737 відправлятиметься раз у 3-7 днів по середах і неділях", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, з початку місяця "Міжнародні авіалінії України" відкрили чотири нових регулярних рейси в Німеччину, Швецію, Молдову та Іран. З 1 червня авіасполучення з Дюсельдорфом виконується до 6 разів на тиждень, зі Стокгольмом - 3 рази, Кишиневом - 5 разів і починаючи з 3 червня з Тегераном - 3 рази в тиждень.

Крім того, в поточному місяці МАУ планує розпочати здійснення перельотів з міжнародного аеропорту "Бориспіль" в Батумі (Грузія), Пальму-де-Майорка (Іспанія), Ербіль (Ірак) - з частотою 3 рейси на тиждень, у Бургас (Болгарія), Спліт (Хорватія), Варни (Болгарія), Салоніки (Греція) і Душанбе (Таджикистан) - 2 рейси на тиждень і по одному рейсу на тиждень - в Ріміні (Італія) і Дубровник (Хорватія).

Авіакомпанія Windrose має намір виконувати по 2 рейси на тиждень у Спліт і Пальму-де-Майорку. У планах перевізника Meridiana Fly здійснювати 1 переліт в тиждень в Ольбія (Італія), а Scat - 3 рейси на тиждень в Актау (Казахстан).

Також була розширена програма польотів на внутрішніх маршрутах. 10 червня авіакомпанія "Дніпроавіа" встановила щоденне авіасполучення з Харковом.

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" планується посилити заходи безпеки через загрозу тероризму.