ua en ru

В Ужгороді стався вибух у під'їзді житлового будинку

В Ужгороді стався вибух у під'їзді житлового будинку Фото: поліція (РБК-Україна)

В результаті вибуху потерпілих немає

В Ужгороді стався вибух у під'їзді одного з житлових будинків, поліція відкрила кримінальну справу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Закарпатської області у Facebook.

Повідомляється, що вночі надійшло повідомлення про вибух на четвертому поверсі багатоповерхового будинку на вулиці Собранецькій.

"Поліція, яка прибула на виклик, встановила попередні обставини. Як з'ясували слідчі, вибух стався в коридорі загального користування будинку. Правоохоронці разом з рятувальниками евакуювали з будинку 21 особу. В результаті вибуху ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

За фактом вибуху поліція відкрила кримінальну справу за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). На місці інциденту працює слідчо-оперативна група, першочергові слідчі дії тривають. Залишки вибухового пристрою направили на експертизу, яка встановить його вигляд і походження.

Поліція розслідує факт вибуху у під‘їзді житлового будинку в Ужгороді Правоохоронці з‘ясовують всі обставини нічного ви...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Закарпатській області 22 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінниці в квартирі багатоповерхового будинку вибухнула граната.