ua en ru

УЗ подовжила маршрути курсування двом поїздам до курортів Одеської області

УЗ подовжила маршрути курсування двом поїздам до курортів Одеської області Фото: "Укрзалізниця"

Пасажири зможуть подорожувати до Кароліно-Бугаза, Затоки та Білгород-Дністровського

ПАТ "Укрзалізниця" подовжила маршрути курсування двом поїздам до курортів Одеської області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"ПАТ "Укрзалізниця" подовжила маршрути курсування двом поїздам далекого сполучення вздовж усього чорноморського узбережжя Одеської області до Білгород-Дністровського. Отже, пасажири отримають можливість подорожувати залізницею не лише до Одеси, а й до Кароліно-Бугаза, Затоки та Білгород-Дністровського", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до курортів Одеської області організоване пряме залізничне сполучення з Києва, Житомира та Чернігова.

Так, поїзд № 221/521-222/522 Київ, Житомир - Білгород-Дністровський з 5 червня 2017 року курсуватиме через день по непарних числах, з Білгород-Дністровського - по парних, а поїзд № 288/287 Чернігів, Київ - Білгород-Дністровський з 6 червня 2017 року курсуватиме через день по парних числах, у зворотному напрямку - по непарних.

"Ми подовжили маршрути, щоби зробити подорожі зручнішими та швидшими. Раніше пасажири мандрували до Одеси, а потім діставалися до місць відпочинку приміськими поїздами, маршрутками або таксі. Тепер же наші поїзди відвезуть відпочивальників прямо до моря", - повідомив директор з пасажирських перевезень та сервісу "Укрзалізниці" Ігор Романків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що максимальну швидкість пасажирських поїздів в Україні планується наростити до 200 км/год.