ua en ru

УЗ подовжила маршрут поїзда Лисичанськ-Харків до Дніпра

УЗ подовжила маршрут поїзда Лисичанськ-Харків до Дніпра Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Маршрут поїзда Лисичанськ-Харків буде продовжено з 28 жовтня

ПАТ "Укрзалызниця" подовжила маршрут поїзда Лисичанськ-Харків до Дніпра. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу УЗ.

Як зазначається, маршрут буде продовжено з 28 жовтня.

"З 28 жовтня 2018 року залізницями України курсуватиме поїзд №140/139 Лисичанськ-Дніпро замість поїзда № 610/609 Лисичанськ-Харків", - йдеться у повідомленні.

В УЗ додали, що поїзд відправлятиметься з Дніпра о 6:30 та прибуватиме до Лисичанська о 20:10. У зворотному напрямку відправлення о 21:30 та прибуття до Дніпра о 10:28. Відповідно до маршруту, поїзд здійснюватиме зупинку на станціях Синельникове-2, Павлоград, Лозова, Харків, Святогорськ, Куп’янськ-Вузлова та інших.

Вартість квитка в купе складає від 200 до 233 гривень, у плацкарті від 126 до 144 гривень, в залежності від дня тижня подорожі.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у жовтні-листопади швидкісні поїзди з Києва до Кривого Рогу, Покровська та Запоріжжя курсуватимуть із зміненим розкладом руху та маршрутом.

Додамо, також повідомлялося, що "Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди до Дня захисника України 14 жовтня, зокрема, до Львова, Хмельницького та Одеси.