ua en ru

Ранок у Донецьку почалося з артобстрілів, - мерія

Ранок 20 серпня в Донецьку почалося з артобстрілів.

Ранок 20 серпня в Донецьку почалося з артобстрілів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької міської ради.

"Від прямого попадання снаряда зруйнований будинок №36 і газопровід по вул. Аргуновых на перетині з проспектом Партизанським. На місце виїхала аварійна бригада ПАТ "Донецькміськгаз", - йдеться в повідомленні.

Станом на 10:00 обстановка в місті зберігається напруженою. Працюють громадський транспорт, комунальні служби та ремонтно-відновлювальні бригади.

"В ніч з 19 на 20 серпня за інформацією жителів залпи з важких знарядь періодично лунали по всьому місту. За інформацією МНС України в Донецькій області в результаті попадання снарядів пошкоджені житлові будинки і споруди по вул. Соціалістичної 10 і Первомайської 68 в Петровському районі, а також по вул.маяковського, 8, Артема 37 і 39 в місті Моспіно", - відзначили в мерії.

У прес-службі також додали, що 19 серпня було відновлено енергопостачання Верхнекальмиусской фільтрувальної станції. Зараз ведуться роботи по запуску обладнання станції.

Також зазначається, що у міста з'явилися ємності об'ємом від 1 до 10 тис. літрів для розвезення питної води в райони. На даний момент з 60 ємностей 27 вже доставлені в місто, найближчим часом очікується прибуття ще 33 ємностей.