ua en ru

Ранкове засідання Ради не тривало і десяти хвилин

Ранкове засідання Ради не тривало і десяти хвилин Фото: Сироїд достроково закрила засідання ВР

Сироїд оголосила про закриття ранкового засідання

Ранкове засідання Верховної Ради України не тривало і десяти хвилин, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, заступник глави парламенту Оксана Сироїд оголосила про закриття ранкового засідання.

"Ранкове засідання Верховної Ради України оголошую закритим", - сказала вона.

Відзначимо, що після того, як парламентарі повернулися з перерви, ряд нардепів від фракції "Народний фронт" вийшов до трибуни ВР.

Представник НФ Юрій Береза попросив у Сироїд дозволу виступити військовослужбовцям, проте вона оголосила про закриття засідання.

Підкреслимо, що зараз нардепи заслуховують постраждалих в ході конфлікту з депутатом ВР Володимиром Парасюком правоохоронців у закритому режимі.

Правоохоронці, які постраждали вчора нині на трибуні ВР

Опубліковано Volodymyr Ariev 15 березень 2017 р.

При цьому сама заступник голови ВР на своїй сторінці у соцмережі Facebook заявила про захоплення парламентської трибуни.

"Щойно вимушена була закрити ранкове засідання Верховної Ради у зв'язку з тим, що до зали засідань незаконно проникли представники органів правопорядку і захопили парламентську трибуну. Відповідно до закону (до ч.2 статті 5 Регламенту) під час пленарного засідання у залі пленарних засідань можуть перебувати виключно народні депутати України", - написала Сироїд.

Нагадаємо, в результаті конфлікту з учасниками блокади на блокпосту в Слов'янську 7 співробітників поліції Донецької області отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і зараз знаходяться в лікарні.

Так, Парасюк почав наносити удари співробітникам поліції і намагався вирвати зброю у поліцейських.