ua en ru

Поліція встановила учасників пограбування ювелірного магазину в Херсоні

Поліція встановила учасників пограбування ювелірного магазину в Херсоні Фото: В'ячеслав Аброськін (facebook.com/UA.National.Police)

Поліція розшукує 5 підозрюваних

Поліція встановила особи учасників, яких підозрюють у розбійному нападі на ювелірний магазин у Херсоні, що ставня 14 травня 2018. Про це повідомив перший заступник глави Національної поліції В’ячеслав Аброськін, передає прес-служба поліції.

За словами Аброськіна, поліцейські встановили особи п’ятьох громадян, яких правоохоронці обґрунтовано підозрюють у причетності до розбійного нападу. Усі чоловіки - спортивної тілобудови, з короткими стрижками. Зріст підозрюваних від 170 до 190 сантиметрів. Були одягнуті у зелений камуфльований одяг військового зразку та озброєні автоматичною вогнепальною зброєю.

Також Аброськін додав, що наразі поліція продовжує пошуки підозрюваних. Для цього у п’яти регіонах України введено оперативний план "Сирена". Також за фактом розбійного нападу в Херсоні на базі Нацполіції працює оперативний штаб.

Поліція підготувала орієнтування з прикметами ймовірних нападників:

  • Нікітін Андрій Вікторович, 1983 р.н., житель м. Первомайськ Миколаївської області
  • Хрустальов Тимофій Анатолійович, 1967 р.н., житель м. Херсон
  • Ахмадуллін Олексій Рашидович, 1980 р.н., житель м. Херсон
  • Федорак Валентин Мирославович, 1974 р.н., житель м. Первомайськ Миколаївської області
  • Дяченко Олексій Борисович, 1968 р.н., житель м. Херсон.

Поліція встановила особи громадян, яких обґрунтовано підозрюють у розбійному нападі на ювелірний магазин у...

Опубліковано Національна поліція України 15 травня 2018 р.

"Поліція звертається до громадян із проханням повідомляти відому їм інформацію, зокрема - про появу або пересування підозрілих осіб чи транспортних засобів, до найближчого відділення поліції або за номером спецлінії поліції 102", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Херсоні 14 травня ввечері невідомі вчинили збройний розбійний напад на ювелірний магазин, розташований в ТРЦ "Фабрика". У зв’язку з пограбуванням у Херсоні в п'яти областях України одразу ж було введено оперативний план "Сирена".