ua en ru

Встановлена попередня причина смерті співробітника АП

Встановлена попередня причина смерті співробітника АП Фото (kyiv.npu.gov.ua)

Причиною смерті співробітника Адміністрації президента може бути хронічна ішемічна хвороба серця

Попередньою причиною смерті співробітника Адміністрації президента України Олександра Бухтатого є хронічна ішемічна хвороба серця. Крім того, у нього виявили перелом кісток носа, передає прес-служба поліції.

Повідомляється, що за результатами розтину, попередньою причиною смерті чоловіка встановлена хронічна ішемічна хвороба серця. Крім того, у нього виявили перелом кісток носа. Характер і спосіб отримання травми, а також остаточна причина смерті буде відома після проведення судово-медичної експертизи.

Зазначимо, що під час огляду місця події та особистих речей чоловіка з'ясувалося, що зник його мобільний телефон. У зв'язку з цим слідчі Шевченківського управління поліції почали кримінальне провадження за ст 115 ("Умисне вбивство") і за ч. 2 ст. 187 ("Розбій") Кримінального кодексу України.

Пізніше правоохоронці встановили двох чоловіків, яких камери відеоспостереження зафіксували поруч з померлим. Їх доставили в управління поліції. У одного з доставлених виявили мобільний телефон потерпілого, його затримали в порядку статті 208 КПК України.

Додамо, президент України Петро Порошенко закликав якомога швидше встановити винних у смерті Бухтатого, тіло якого було знайдено в четвер вранці на вулиці Багговутівській в Києві. Бухтатий працював головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АПУ.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Багговутівській сьогодні вранці, 14 березня, було знайдено тіло чоловіка.