ua en ru

Усик і Беллью проведуть першу дуель поглядів на "Уемблі"

Усик і Беллью проведуть першу дуель поглядів на "Уемблі" Фото: Усик - Беллью (twitter.com/EddieHearn)

Українець і британець дізналися дату першої зустрічі

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і почесний чемпіон WBC Тоні Білями (30-2-1, 20 КО) проведуть першу зустріч у Лондоні. Про це інформує прес-служба K2 Promotions.

Українець і британець проведуть дуель поглядів 22 вересня на арені "Уемблі" під час вечора боксу в Лондоні, головною подією якого стане бій Ентоні Джошуа - Олександр Повєткін.

У свою чергу, в понеділок, 24 вересня відбудеться перша прес-конференція Усика і Білями. Про це в своєму Instagram написав промоутер британця Едді Хирн. Спілкування з пресою відбудеться в Манчестері.

Поєдинок Усик - Білями запланований на 10 листопада і повинен пройти на Manchester Arena.На кону будуть стояти пояса українця за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring. Транслювати бій в Англії буде Sky Sports.

Нагадаємо, володар поясу WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) і абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) приїдуть на поєдинок між Олександром Повєткіним (34-1, 24 КО) і Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО).