ua en ru

Уругвай приєднався до розслідування поставок кокаїну в Росію

Уругвай приєднався до розслідування поставок кокаїну в Росію Фото: Уругвай (wikimedia.org/Matt Rubens)

Уругвайська поліція підозрює, що країна могла бути одним із проміжних пунктів наркотрафіку

Поліція Уругваю підключилася до розслідування можливої схеми постачання наркотиків із Латинської Америки до Росії. Про це в понеділок, 26 лютого, повідомили американські ЗМІ, передає DW.

За інформацією видання, уругвайське МВС отримало відомості, згідно з якими ця країна могла бути одним із проміжних пунктів наркотрафіку.

Зазначається, що підозри виникли після прослуховування розмов одного з можливих учасників злочинного угруповання, який повідомив, що транспортування наркотиків відбувається через Уругвай.

Нагадаємо, раніше в Аргентині заарештували дипломатичного представника Російської Федерації через знайдені майже 400 кілограмів кокаїну у пошті російського посольства.

Зі слів аргентинських офіційних представників, поліцейський і російський дипломат були арештовані після того, як правоохоронці виявили велику партію кокаїну в доставці в російське посольство в Буенос-Айресі.

За інформацією ЗМІ, до операції з доставки з Аргентини в Росію валіз із кокаїном причетний колишній директор Федеральної служби безпеки (ФСБ) Росії Микола Патрушев.