ua en ru

Уругвай - Португалія: онлайн трансляція (рахунок 2:1)

Уругвай - Португалія: онлайн трансляція (рахунок 2:1) фото: Уругвай - Португалія (twitter.com/Uruguay)

Трансляція матчу Уругвай - Португалія розпочнеться о 21:00 на телеканалі Інтер

Уругвай - Португалія. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна 21:00, дивитися поєдинок можна на телеканалі "Інтер". Збірні Уругваю і Португалії зіграють в рамках 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу 2018. На думку букмекерів, мінімальна перевага в цьому поєдинку на стороні "небесно-блакитних".

30 червня 21:00
Сочі, стадіон "Фішт"

Матч завеишено 2:1

63 хв. І відразу у складі збірної Уругваю відбулася заміна. З поля пішов Родріго Бентанкур, вийшов Крістіан Родрігес

62 хв. ГОЛ! Уругвай знову виходить вперед! Кавані класним ударом вразив дальній кут воріт

55 хв. ГОЛ! Після кутового португальці зрівняли рахунок! Пепе головою замкнув передачу Геррейру.

49 хв. Дуже спокійно починається другий тайм.

46 хв. Починається другий тайм!

45+2 хв. Йдемо на перерву.

32 хв. Роналду пробив по воротах, гравці збірної Уругваю стояли в стінці і взяли м'яч на себе.

22 хв. Суарес пробив по воротах - Патрісіу впорався з ударом.

12 хв. Роналду з лівого флангу змістився в центр і пробив по воротах з-за меж штрафної площі, Торрейра прийняв удар на себе.

7 хв. Перша атака Уругваю призвела до голу! Яке взаємодія Кавані і Суареса! Едінсон перевів на фланг, рвонув у штрафну і замкнув подачу партнера.

2 хв. Португальці обложили половину поля суперника.

1 хв. Матч розпочався. Поїхали!

- Стартові склади:

Уругвай: Муслера, Касерес, Хіменес, Годін, Лашальт, Весіно, Бентанкур, Торрейра, Нандес, Суарес, Кавані

Португалія: Патрісіу, Рікарду, Пепе, Фонте, Геррейро, Ст. Карвалью, Маріу, Адрієн Сілва, Бернарду Сілва, Роналду, Гуэдеш


В суботу 30 червня мундіаль виходить на інший рівень - починаються матчі плей-офф. Перед початком свого поєдинку в 1/8 фіналу ЧС-2018 уругвайці і португальці будуть знати, з ким переможець зустрінеться в чвертьфіналі.

Ці збірні зустрінуться всього втретє у своїй історії і вперше на чемпіонаті світу, однак багато з тих, хто в суботу вийде на поле, відмінно знають один одного, тому що або виступають за одні клуби, або багато разів грали один проти одного в португальською, іспанською або інших чемпіонатах.

Збірна Уругваю в 2018 році тільки перемагає, і не пропускає у свої ворота, переможна серія підопічних Табареса налічує 6 поєдинків із загальним рахунком 11-0. Суха серія уругвайців нараховує 543 хвилини, останній раз вони пропускали у свої ворота 14 листопада 2017 року. Склад у Оскара Табареса підібрався потужний і досвідчений, у всіх лініях.

Португальці чемпіони Європи, і у них все ті ж достоїнства, що і уругвайців, за рахунок яких вони виграли Євро і має намір перемагати на мундіалі.

Козирі обох збірних однакові, надійна оборона і класні гравці попереду, яким не потрібно багато шансів, щоб забити м'яч.