ua en ru

Уродженець Китаю подарував коханій більше 100 кг грошей

Уродженець Китаю подарував коханій більше 100 кг грошей. Житель Китаю підніс своїй нареченій подарунок у вигляді 8,88 мільйонів юанів (приблизно півтора мільйони доларів) готівкою.

Уродженець Китаю подарував коханій більше 100 кг грошей. Житель Китаю підніс своїй нареченій подарунок у вигляді 8,88 мільйонів юанів (приблизно півтора мільйони доларів) готівкою. Про це пише The Sun.

Близько 102 кілограмів грошей привезли дівчині на машинах, навантажених бамбуковими корзинами і коробками, в яких і лежали банкноти. Процесію автомобілів очолював спортивний Maserati.

Як наречена сприйняла подарунок свого жениха, не уточнюється. Відомо, що обидва закоханих є представниками вельми забезпечених сімей з провінції Чжецзян.

Як зазначає AFP, в провінції Чжецзян на сході країни традиція підносити дорогі і щедрі весільні подарунки вельми поширена. Проте, деякі користувачі Мережі розкритикували китайського жениха і визнали його подарунок недоречним. "Якщо вони люблять один одного, то немає ніякої необхідності в такому марнотратстві", - зазначив один з критиків вчинку багатого китайця.