ua en ru

Uranium One розмістила облігації серії 02 на 12,5 млрд руб

Компанія Uranium One Inc. (Контрольний пакет належить російському холдингу "Атомредметзолото", АРМЗ) повністю розмістила облігації серії 02 на 12,5 млрд руб. 

Компанія Uranium One Inc. (Контрольний пакет належить російському холдингу "Атомредметзолото", АРМЗ) повністю розмістила облігації серії 02 на 12,5 млрд руб. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Як наголошується, розміщено 12,5 млн цінних паперів номінальною вартістю 1 тис. руб. Ціна розміщення - також 1 тис. руб. Термін обігу облігацій - 10 років. Ставка першого купона по облігаціях була встановлена ​​на рівні 10,25% річних.

Раніше в АРМЗ повідомляли, що Uranium One виступила з пропозицією дострокового викупу розміщеного в грудні 2011 р. облігаційної позики серії 01 (обсяг розміщення - 14,3 млрд руб., Ставка прибутковості - 9,75% річних, передбачуваний термін обігу - 10 років з офертою на викуп через 5 років). Одночасно компанія вирішила розмістити новий облігаційну позику серії 02 загальною номінальною вартістю 12,5 млрд руб.

У АРМЗ вказували, що достроковий викуп першого випуску облігацій буде здійснено за умови укладення попередніх договорів з потенційними набувачами нового облігаційної позики на суму не менше 11,75 млрд руб.

Урановий холдинг "АРМЗ" (ВАТ "Атомредметзолото") - один з лідерів світового видобутку урану, що входить до трійки найбільших уранодобувних компаній за обсягом видобутку і займає друге місце за обсягом мінерально-сировинної бази урану. Холдинг є гірничорудним дивізіоном держкорпорації "Росатом". У 2012 р. він справив 7 тис. 572,2 т урану на підприємствах в Росії і за кордоном. АРМЗ належить контрольний пакет акцій Uranium One Inc. - Однієї з найбільших публічних урановидобувних компаній з диверсифікованим портфелем проектів у Казахстані, США, Австралії та на півдні Африки.