ua en ru

Ураган у Затоці зніс сцену на фестивалі, є загиблі і поранені

Ураган у Затоці зніс сцену на фестивалі, є загиблі і поранені Фото: ураган повалив сцену на фесті Z-Games

Відомо про загиблого в результаті удару блискавки в районі бази відпочинку "Кобзар"

У результаті удару стихії по курортному місті Затока Одеської області 7 серпня загинула щонайменше одна людина. Про це з посиланням на прес-службі поліції в Одеській області повідомляє місцеве видання "Таймер".

Зазначено, що наразі відомо про загиблого в результаті удару блискавки в районі бази відпочинку "Кобзар". Крім того, за непідтвердженою інформацією, одну людину віднесло в море.

Ураган у Затоці зніс сцену на фестивалі, є загиблі і пораненіФото: наслідки урагану в Затоці

Також на фестивалі Z-Games під ударами шквального вітру впала одна зі сцен, що призвело до травмування щонайменше трьох осіб (чоловік отримав травму голови, дівчина зламала ключицю, ще одного чоловіка поранило в живіт уламком сцени).


"Очевидці повідомляють і про інших постраждалих, серед яких можуть бути також загиблі, проте достовірної інформації з цього приводу ні в ДСНС, ні в поліції, ні в прес-службі фестивалю поки немає. В заклади охорони здоров'я ніхто з потерпілих не звертався", - пише видання.

Ураган у Затоці зніс сцену на фестивалі, є загиблі і пораненіФото: повалена сцена на фестивалі

Повідомляється, що на місці працюють співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій, поліції, а також представники місцевої влади.

Нагадаємо, в неділю, 7 серпня, в Одесі пройшли сильні зливи, в результаті чого дороги міста пішли під воду.