ua en ru

Управління КМДА з підготовки до Євро-2012 після Чемпіонату може перейти до управлінь транспорту і туризму, - Голубченко

Головне управління Київської міської державної адміністрації (КМДА) з питань підготовки Євро-2012 у Києві після закінчення Чемпіонату, скоріше за все, буде займатися питаннями перспективного розвитку транспорту і туризму в столиці і перейде до відповідних управлінь. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА), куратор Євро-2012 Анатолій Голубченко на прямій лінії "Комсомольської правди" з читачами, передає кореспондент РБК-Україна.

"На мій погляд, найбільш реальний варіант, коли частина цього управління відійде до транспорту, і буде займатися перспективним розвитком транспорту, а частина відійде до туризму, і буде займатися туризмом", - зазначив Голубченко.

За словами чиновника, управління має чимало освічених кадрів із знанням іноземних мов, і "цей людський ресурс було би шкода втратити". Чиновник додав, що, з інших варіантів розвитку подій, управління транспорту може перетворитися в головне управління по туризму, або розділитися на два управління - по перспективному розвитку транспортної мережі в Києві, і по туризму.

Водночас, він не виключає, що воно може перестати існувати взагалі.

Нагадаємо, управління по підготовці та проведенню в Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу було створене в серпні 2007 р.