ua en ru

Управління справами Верховної Ради заборгувало "Київенерго" понад 7,5 млн гривень

Управління справами Верховної Ради заборгувало "Київенерго" понад 7,5 млн гривень Фото: Управління справами ВР заборгувало "Київенерго" понад 7,5 млн гривень

Очільнику Управління житловими будинками рішенням суду обмежили виїзд за кордон

Управління житловими будинками Управління справами Верховної Ради України має заборгованість перед ВАТ "Київенерго" і ТОВ "Еліт Енергобуд" в розмірі більш ніж 7,5 млн гривень. Про це зазначається в Постанові Печерського районного суду міста Києва.

"Вивченням наданих матеріалів встановлено, що на виконанні Печерського районного відділу державної виконавчої служби м. Києва Головного територіального управління юстиції у м. Київ знаходиться зведене виконавче провадження №52718958 до складу якого входять 15 виконавчих проваджень про стягнення з Управління житловими будинками Управління справами Верховної Ради України на користь ВАТ "Київенерго" і ТОВ "Еліт Енергобуд" боргу на загальну суму 7636824,46 грн", - йдеться в документі.

Згідно з постановою, Печерський районний суд Києва тимчасово обмежив керівнику Управління житловими будинками ВУС ВРУ Самойленко В.В. виїзд за кордон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київський метрополітен знаходиться під загрозою зупинки з-за арешту рахунків. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку засідання Київради