ua en ru

УПЛ зарахувала "Динамо" технічну поразку за неявку до Маріуполя

УПЛ зарахувала "Динамо" технічну поразку за неявку до Маріуполя Фото: матч "Маріуполь" - "Динамо", який не відбувся (fclilich.com)

Відповідні зміни внесені до турнірної таблиці

Українська Прем'єр-ліга (УПЛ) офіційно зарахувала технічну поразку київському "Динамо" за неявку до Маріуполя на матч 7 туру, який повинен був відбутися 27 серпня 2017. Про це повідомляє сайт організації.

У ньому наголошується, що УПЛ 28 лютого отримала лист від Федерації футболу України (ФФУ), в якому повідомляється, що 19 лютого 2018 року Спортивний арбітражний суд (CAS) в Лозанні відмовив київському клубу в задоволенні скарги.

Згідно з цим листом, УПЛ зарахувала технічну поразку з рахунком 0:3 косновній команді, а також U-21 і U-19. Зазначені рішення вступили в силу, УПЛ внесла відповідні зміни в турнірні таблиці.

Таким чином, "Маріуполь" отримав 3 очки, які повернули команду Олександра Бабича в топ-6. Тепер приазовці на один пункт випереджають донецький "Олімпік", з яким зустрінуться в заключному турі першої частини сезону. "Динамо" відстає від лідируючого "Шахтаря" на шість очок.