ua en ru

UniCredit Bank планує зареєструвати емісію акцій до початку липня

UniCredit Bank планує зареєструвати емісію акцій до початку липня Фото: UniCredit Bank

Найближчим часом також планується збільшити статутний капітал банку

UniCredit Bank (Укрсоцбанк) планує для збільшення статутного капіталу провести емісію акцій за спрощеною процедурою. Це питання стане порядком денним на позачергових зборах акціонерів фінустанови - 25 червня, повідомляє прес-служба банку.

Як йдеться у повідомленні, одним з питань, яке буде піднято на позачергових зборах стане відмова НКЦПФР в реєстрації проспекту емісії акцій банку за результатами попередніх зборів. "Це була технічна проблема, пов'язана з питанням округлення копійок до ціни акції для додемісії. Ми з НКЦПФР домовилися, і 25 червня буде проведено позачергові збори акціонерів за спрощеною процедурою у відповідності з чинним законодавством", - наводиться в повідомленні цитата першого заступника голови правління банку, Тамари Савощенко.

Ціна акції буде затверджено на рівні орієнтовно 0,10 грн. і до кінця червня, після позачергових зборів, пройде реєстрація емісії.

Нагадаємо, про рішення збільшити статутний капітал на 250 млн дол., UniCredit Bank повідомив ще в квітні цього року.

За даними НБУ на 1 січня 2015 р., банк входить у 1 групу банків за розмірами активів. Фінансові показники банку на той момент становили: активи - 48,258 млрд грн, кредитний портфель - 32,49 млрд грн., власний капітал - 6,24 млрд грн.