ua en ru

Помер в.о. мера Миколаєва Володимир Коренюгін

Помер в.о. мера Миколаєва Володимир Коренюгін. Про це повідомляє сайт "Новости-N".

Помер в.о. мера Миколаєва Володимир Коренюгін. Про це повідомляє сайт "Новости-N".

Коренюгін помер в Миколаївській поліклініці № 2. Сьогодні близько 8:30, йому викликали реанімаційну бригаду, але врятувати життя в.о. мера не вдалося. За попередніми даними, у нього сталася тромбоемболія легеневої артерії.

Також повідомляється, що вже кілька днів Коренюгін перебував на лікарняному, оскільки застудився під час святкування Дня міста.
В даний час тіло покійного все ще перебуває в міській поліклініці № 2. Туди прибуло керівництво міста та області - губернатор Микола Круглов, голова облради Ігор Дятлов та інші. Також на місці працює експертна група співробітників міліції.

Нагадаємо, що Миколаїв вже другий раз протягом року залишився без голови. 2 березня 2013 р. помер міський голова Володимир Чайка.

Володимир Коренюгін народився 16 листопада 1952 року. Освіта вища. У 2004-2005 рр. працював начальником Ленінської міжрайонної державної податкової інспекції в Миколаєві. У 1998 - 2002 роках - голова Миколаївської міської територіальної виборчої комісії. З 2006 року - секретар Миколаївської міської ради.

Громадська та політична діяльність: член Партії регіонів, у 2006-2010 роках - депутат Миколаївської міськради, фракція ПРУ. З червня 2010 р. - голова Миколаївської міської організації Партії регіонів. У 2010 р. знову обраний депутатом міськради.