ua en ru

В Умані під час концерту на дітей впало сценічне обладнання

В Умані під час концерту на дітей впало сценічне обладнання Фото: за даним фактом порушено кримінальну справу (facebook.com odesapolice)

В результаті події постраждали шестеро дітей

В Умані Черкаської області під час концерту до Дня Незалежності України на дітей впало сценічне обладнання. Про це повідомляє прес-служба обласної Національної поліції.

"Під час святкового концерту з нагоди Дня Незалежності на центральній площі міста Умань на дітей, які знаходилися біля сцени, впало сценічне обладнання. В результаті падіння постраждало шестеро дітей у віці від 11 до 14 років", - йдеться в повідомленні.

Всіх постраждалих дітей доставили в лікарню.

Поліція встановлює обставини даної події. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України.

За фактом травмування дітей в Умані, відкрито кримінальне провадження Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 с...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Черкаській області 24 серпня 2017 р.

Нагадаємо, на початку серпня на будівельному майданчику в Києві стався обвал ґрунту. Рятувальники, прибувши до місця події, вилучили з-під землі та передали працівникам "швидкої" тіло чоловіка, які констатували його смерть.