ua en ru

В Умані в ході конфлікту хасид отримав ножове поранення

В Умані в ході конфлікту хасид отримав ножове поранення Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

У скоєнні злочину підозрюється 52-річний громадянин Ізраїлю

В Умані (Черкаська область) в результаті конфлікту між паломниками-хасидами, один з них наніс іншому ножове поранення. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Так, Уманський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення Уманської міської лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення доставлений 42-річний хасид, громадянин Ізраїлю.

Встановлено, що при спілкуванні з потерпілим, між ним і інших хасидом виник конфлікт, в результаті якого чоловік завдав потерпілому ножове поранення.

Повідомляється, що в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили особу, яка підозрюється в причетності до скоєння цього кримінального злочину. Ним виявився 52-річний громадянин Ізраїлю.

Підозрюваний затриманий у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

altalt

Фото: в Умані чоловікові завдали ножові поранення (ch.npu.gov.ua)

Нагадаємо, в ніч на 21 вересня в Умані стався вибух, в результаті якого постраждав підліток.