ua en ru

"Укрзалізниця" запускає з 22 грудня швидкий поїзд "Київ-Маріуполь"

"Укрзалізниця" запускає з 22 грудня швидкий поїзд "Київ-Маріуполь" Фото: поїзд "Київ-Маріуполь" почне курсувати з 22 грудня

Запуск став можливим завдяки реконструкції ділянки Запоріжжя - Комиш-Зоря - Волноваха

ПАТ "Укрзалізниця" запроваджує з 22 грудня 2016 року курсування швидкого нічного поїзда №184/183 між Києвом та Маріуполем. Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

"Запуск ще одного поїзда між столицею та Маріуполем став можливим завдяки реконструкції ділянки Запоріжжя - Комиш-Зоря - Волноваха, яку залізничники провели в цьому році", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив голова правління "Укрзалізниці" Войцех Балчун, новий поїзд робитиме лише кілька зупинок, і матиме зручний час відправлення і прибуття у Київ.

Поїзд №184/183 "Київ-Маріуполь" категорії "нічний швидкий" курсуватиме з 22 грудня по парних числах через день, відправлення з Києва о 18:53, прибуття в Маріуполь наступного дня о 12:20.

У зворотному напрямку з Маріуполя поїзд курсуватиме з 23 грудня через день по непарних числах, відправлення о 17:46 та прибуття на станцію Київ-Пасажирський наступного дня о 12:08.

Поїзд, що складається з 15 вагонів (плацкартні, купейні та СВ), робитиме зупинки у Запоріжжі та Дніпрі.

Квитки на поїзд вже найближчим часом будуть доступні на офіційному онлайн-сервісі "Укрзалізниці" з продажу та бронювання квитків booking.uz.gov.ua, а також в залізничних касах.

Зазначається, що окрім поїзда №184/183, на цьому напрямку також курсує поїзд №84.

Нагадаємо, ПАТ "Укрзалізниця" призначила чотири додаткових поїзди на новорічні свята.