ua en ru

"Укрзалізниця" ввела заборону на вантажоперевезення і транзит у вагонах ряду компаній РФ

"Укрзалізниця" ввела заборону на вантажоперевезення і транзит у вагонах ряду компаній РФ Фото: РЗ

Заборона була введена 18 травня 2017 року

ПАТ "Укрзалізниця" ввела заборону на вантажоперевезення і транзит у вагонах ряду компаній Російської Федерації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

Так, згідно з розпорядженням Ц-2/101 від 18 травня 2017 року, заборонено перевезення у вагонах АТ "Сбербанк Лізинг", АТ "СГ-транс", АТ "Нафтотранссервіс", АТ "Перша вантажна компанія", АТ "Федеральна вантажна компанія", ТОВ "Перша вантажна компанія в Україні", ТОВ "Рейл 1520 сервіс", ВАТ "Агрокомплекс" , ВАТ "Астон продукти харчування інгредієнти", а також Киришської, Алмет'ївської, Коробковської, Пермської, Жовтневої, Оренбурзької, Очаківської, Рязанської, Самарської, Північно-Кавказької, Сургутської, Тобольської, Ухтинської філії ВАТ "СГ-Транс"

"Забороняється перевезення всіх вантажів і порожніх вагонів, у тому числі транзит по території України зазначених вагонів власників", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, дозволяється прийом до перевезення всіх порожніх власних вагонів власників, зазначених у розпорядженні призначенням РЖД.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в "Російських залізницях" (РЗ) припинять діяльність в Україні через 2 тижні.