ua en ru

"Укрзалізниця" повідомила про затримку поїздів через аварію в Хмельницькій області

"Укрзалізниця" повідомила про затримку поїздів через аварію в Хмельницькій області Фото: українські потяги (РБК-Україна)

У Хмельницькій області порожній вагон зійшов з рейок

В результаті сходу порожнього вагона з рейок у Хмельницькій області затримуються кілька пасажирських поїздів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

Повідомляється, що о 13:31 під час слідування вантажного потягу за маршрутом Львів-Коростень на перегоні Кривин-Славута стався схід одного порожнього вагона. Постраждалих немає.

"Рух поїздів здійснюється по другій колії. В результаті інциденту кілька пасажирських поїздів затримуються в дорозі", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, затримуються пасажирські поїзди: № 750 Івано-Франківськ-Київ, № 88 Ковель-Новоолексіївка, № 78 Ковель-Москва та електропоїзд № 847/848 Київ-Рівне. Орієнтовний час затримки поїздів складає до 2 годин. Причини сходу вагона з'ясовуються.

Нагадаємо, минулого тижня на півдні України через лісову пожежу затримувалися два потяги. Зокрема, затримувалися поїзда №69/70 Маріуполь-Львів і №104 Маріуполь-Київ.