ua en ru

"Укрзалізниця" змінила маршрут поїзда на Холм

"Укрзалізниця" змінила маршрут поїзда на Холм Фото: поїзд на Холм запустили 11 червня 2017 року (uz.gov.ua)

Починаючи з 24 серпня, поїзд на Холм стартуватиме зі Здолбунова Рівненської області

"Укрзалізниця" змінила маршрут поїзда на польске місто Холм. Починаючи з 24 серпня, він стартуватиме не з Ковеля Волинської області, а зі Здолбунова Рівненської області, повідомляє прес-служба компанії.

"З 24 серпня 2017 року ще три міста західного регіону - Здолбунів, Рівне та Ківерці - отримають пряме залізничне сполучення з Польщею. Це стане можливим завдяки зміні маршруту прямування поїзда №751/752 Ковель - Холм на Здолбунів - Холм, що запроваджує "Укрзалізниця" з метою розвитку міжнародного пасажирського сполучення", - повідомили в компанії.

Поїзд відправлятиметься зі Здолбунова о 9:00 і прибуватиме до Холма о 13:41. У зворотному напрямку відправлення з Холма відбуватиметься о 14:51 з прибуттям до Здолбунова о 22:05.

Нагадаємо, поїзд Ковель-Холм запустили 11 червня 2017 року. Тодішній керівник "Укрзалізниці" Войцех Балчун зазначав, що це вже другий денний потяг до Польщі, адже раніше залізничники запустили швидкісний потяг Київ - Львів - Перемишль, який користується попитом серед населення. Також він повідомив, що у планах відомства - розвивати міжнародні сполучення не тільки з Польщею, але і з іншими країнами Європи, особливо в контексті запровадження безвізового режиму.