ua en ru

"Укрзалізниця" призначила на липень-серпень ще один безпересадковий вагон до Болгарії

"Укрзалізниця" призначила на липень-серпень ще один безпересадковий вагон до Болгарії Фото: "Укрзалізниця" (facebook.com/golovauz)

Потяги з додатковими вагонами курсуватимуть з 28 липня

ПАТ "Укрзалізниця" призначила на липень-серпень ще один безпересадковий вагон до Болгарії. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"Для задоволення підвищеного попиту на перевезення до Болгарії "Укрзалізниця" призначила на липень-серпень ще один безпересадковий вагон Київ - Варна. У найближчий рейс додатковий вагон Київ - Варна вирушить із Києва вже 28 липня, а зворотно із Варни - 30 липня", - йдеться у повідомленні.

Загалом, відповідно до повідомлення, до Варни курсуватимуть два безпересадкові вагони купейного типу.

Зазначається, що додатковий вагон відправлятиметься з Києва в складі поїзда № 50 Київ - Трускавець 28 липня, 9, 19 та 27 серпня о 20:12 за київським часом. Зі Львова він курсуватиме в складі поїзда № 451/1004 Мінськ - Варна - Мінськ. Прибуття у Варну через добу о 10:30 за місцевим часом.

У зворотному напрямку вагон відправлятиметься з Варни 30 липня, 11, 21 та 29 серпня о 19:10 за місцевим часом, прибуватиме до Києва через добу о 07:30 за київським часом.

Орієнтовна вартість проїзду до Варни складає 2840 гривень (з Києва), та 2,4 тис. гривень (зі Львову).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" запускає додатковий потяг з Хмельницького до Одеси.