ua en ru

"Укрзалізниця" призначила ще один додатковий потяг на Великдень

"Укрзалізниця" призначила ще один додатковий потяг на Великдень Фото: "Укрзалізниця" призначила додатковий потяг на Великдень

Потяг "Одеса-Харків" пройде через Кропивницький, Кременчук, Полтаву

Публічне акціонерне товариство "Укрзалізниця" призначила додатковий потяг "Одеса-Харьків на період великодніх свят. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"Додатковий поїзд № 270/269 Одеса - Харків відправиться з Одеси 13, 17 квітня, а назад з Харкова 14, 18 квітня. Відправлення з Одеси о 15:24 і прибуватиме до Харкова на наступний день о 8:34. Час відправлення з Харкова - о 16:13 і прибуття в Одесу на наступний день о 9:17", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, поїзд буде слідувати через Котовськ, Кропивницький, Знам'янку, Кременчук, Полтаву. У складі потяга - купейні і плацкартні вагони.

Всього на Великдень "Укрзалізниця" призначила 8 додаткових поїздів і збільшила періодичність курсування 3 графікових поїздів в найбільш популярних напрямках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" призначила додатковий поїзд Дніпро - Івано-Франківськ і збільшила періодичність курсування ще двох цілорічних поїздів сполученням Дніпро - Одеса і Одеса - Чернівці на період шкільних канікул.