ua en ru

"Укрзалізниця" призначила ще один додатковий поїзд на Великдень

"Укрзалізниця" призначила ще один додатковий поїзд на Великдень Фото: "Укрзалізниця" призначила додатковий поїзд на Великдень

Поїзд №231 "Дніпро - Івано-Франківськ" пройде через Львів

ПАТ "Укрзалізниця" призначило додатковий потяг в західному напрямку на період великодніх свят. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"Додатковий поїзд № 231 "Дніпро - Івано-Франківськ" вирушить з Дніпра 14, 16 квітня в 17:31 і прибуде до Івано-Франківська на наступний день о 13:11. Зворотно з Івано-Франківська відправлення 15, 17 квітня в 15:42 і прибуватиме у Дніпро наступного дня об 11:21", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією залізничників, додатковий поїзд слідуватиме через П'ятихатки, Знам'янку, Козятин, Бердичів, Шепетівку, Здолбунів, Львів. Пасажирам пропонують квитки на купейні та плацкартні вагони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзализниця" призначила шість додаткових поїздів на Великдень, а також збільшила періодичність курсування 3 графікових поїздів. Додаткові потяги курсуватимуть з Києва в Харків, Львів, Ковель і Дніпро, а також зі Львова та Харкова в Ужгород.