ua en ru

"Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди з Харкова до Одеси та Бердянська

"Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди з Харкова до Одеси та Бердянська Фото: "Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди

Додаткові поїзди почнуть курсувати у червні

"Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди з Харкова до Одеси та Бердянська, які почнуть курсувати у червні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"Для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом "Укрзалізниця" на літній період до місць відпочинку призначила додаткові нічні швидкі поїзди №271/272 Харків-Одеса і №261/262 Харків-Бердянськ", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, поїзд до Одеси курсуватиме з 3 червня по 20 вересня з відправленням із Харкова по непарних, а з Одеси - по парних датах.

"У перший рейс поїзд вирушить 3 червня з Харкова о 20:55 і прибуде на кінцеву зупинку о 12:15. У зворотному напрямку відправиться 4 червня о 15:13 і прибуде до Харкова об 05:32", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, поїзд прямуватиме через Люботин, Полтаву, Кременчук, Знам’янку, Помічну, Підгородну, Котовськ, Роздільну.

В свою чергу, поїзд до Бердянська курсуватиме з 4 червня по 21 вересня з відправленням із Харкова по парних, а з Бердянська - по непарних датах.

"Із Харкова поїзд уперше відправиться 4 червня о 22:14 та прибуде на кінцеву зупинку о 07:35. У зворотному напрямку поїзд вирушить 5 червня о 09:10 та прибуде до Харкова о 18:34. Зупинки здійснюються на станціях Лозова, Павлоград, Запоріжжя, Верхній Токмак", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на літній період також призначено додаткові нічні швидкі поїзди № 259/260 Харків-Генічеськ і № 249/250 Харків-Новоолексіївка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" призначила додатковий поїзд із Києва до західної України на 20 та 27 травня.